Sortera efter:

Skidhandskar- Strumpor

Vi har testat ESKA skidhandskar i 2 år innan vi tog agenturen till Sverige. En handske från Österike. ESKA har tillverkat handskar sedan 1912! Det vi ville testa var slitstyrkan, vilket visade sig vara enormt bra. Passformen visste vi redan innan testerna att den var bra.En handske som är något dyrare,men i längden sparar in pengarna.

Strumpor. Vi har tillverkat strumpor efter den högsta kvaliten som man vill ha för ett skönt idrottsutövande. Än fast man har pulsen i maxläge ska fötterna hållas relativt torra. Strumporna har tillverkats av följande kvalite.

Coolmax: Är ett material som är mjukt och andas bra i. Coolmax transporterar bort fukten och foten kan kännas sval.

Cotton: Bomull. Starkt och tåligt material. Ett material som är skönt att ha nära foten.

Lycra. Ett material som har stor töjbarhet. Materialet är följsamt, och formar sig bra efter foten. 


 Art nr:
500
Kroksta Värmevante
Kroksta Värmevante. För dig som är frusen om händerna. Behåll din vanliga skidhandske. Ta värmevanten utan på. Du behåller stavgreppet, får ingen fartvind på händerna. Din värme byggs upp i värmevanten. Stl. Small. Passar till er som har en hand stl på ungefär 8 och mindre.
Tipsa en vän 250,00 kr (inkl moms)
  Köp
 

Art nr:
E-1401
ESKA Skidhandskar Toprun
Mycket prisvärd handske. Förstärkt i tummen. Mudd. Ange storlek. 7,8,9,10. Normala storlekar.
Tipsa en vän 395,00 kr (inkl moms)
  Köp
 

Art nr:
E-1404
ESKA Skidhandske Pulse
Varmfodrad högre handske. Förstärkt vid tummen. En handske för varmare väderlek. Ange storlek. 7,8,9,10. Normala storlekar.
Tipsa en vän 445,00 kr (inkl moms)
  Köp
 

Art nr:
E-1427
ESKA Skidhandske Tiger
Varmfodrad handske. Förstärkt vid tummen. För kallare temperatur. Varmaste handsken som ESKA har. Ange storlek. 7,8,9,10. Normala storlekar.
Tipsa en vän 495,00 kr (inkl moms)
  Köp
 

Art nr:
HATH
Therese Johaug Trefinger Handske
Therese Johaugs egna handskar på marknaden. Vi har tagit in den trefingers handsken för  kallare temperaturer. Varm och skön att åka med. Men de är tack vare den känslan man får mot stavarna. Stl.5-7 Glöm inte att skriva in stl. vid beställning. 
Tipsa en vän 295,00 kr (inkl moms)
  Köp
 

Art nr:
LS01
Running socks Men
Strumpor av högsta kvalite. Skön strumpa för dig som är i rörelse och ställer höga krav. Stl. 39-43. ( på kartongen så är det felmärkt. Det står stl.39-42 ) Material.45% Coolmax, 50% Cotton, 5% Lycra   Var god ange färg i kommentarfältet vid beställning.  ...
Tipsa en vän 149,00 kr (inkl moms)
  Köp
 

Art nr:
LS02
Running socks Women
Strumpor av högsta kvalite. Skön strumpa för dig som är i rörelse och ställer höga krav. Stl. 36-38. Material.45% Coolmax, 50% Cotton, 5% Lycra   Vid beställning, ange färg i kommentarsfältet på ordersedeln. 
Tipsa en vän 149,00 kr (inkl moms)
  Köp
 

Art nr:
SS01
Skidstrumpa Men
Strumpor av högsta kvalite. Skön strumpa för dig som åker skidor, och ställer höga krav. Stl. 39-45. Knälånga strumpor. Material.45% Coolmax, 50% Cotton, 5% Lycra   Vid beställning. Ange färg i kommentarsfältet på ordersedeln. 
Tipsa en vän 199,00 kr (inkl moms)
  Köp
 

Art nr:
SS02
Skidstrumpa Women
Strumpor av högsta kvalite. Skön strumpa för dig som åker skidor, och ställer höga krav. Stl. 36-40. Knälånga strumpor. Material.45% Coolmax, 50% Cotton, 5% Lycra   Vid beställning. Ange färg i kommentarsfältet på ordersedeln. 
Tipsa en vän 199,00 kr (inkl moms)
  Köp
 

Art nr:
STR.MO.D
Tillfälligt slut. Strumpor Mohair Dam
" Crew socka " En av den absolut varmaste strumporna på marknaden. Tillverkad av Mohair blandat med 25% nylon. Nylon gör att strumporna blir elastisk. Stickad på en speciell teknik med öggle frekvens som gör att de blir extra mjuka på insidan. Kan tvättas i maskin. Tillverkad i Canada. Stl.37-40.
Tipsa en vän 350,00 kr (inkl moms)
  Köp
 

Art nr:
STR.MO.H
Strumpor Mohair Herr
" Crew socka " En av den absolut varmaste strumporna på marknaden. Tillverkad av Mohair blandat med 25% nylon. Nylon gör att strumporna blir elastisk. Stickad på en speciell teknik med öggle frekvens som gör att de blir extra mjuka på insidan. Kan tvättas i maskin. Tillverkad i Canada. Stl.41-43.
Tipsa en vän 375,00 kr (inkl moms)
  Köp
 

Art nr:
MS-01
Kroksta Mössa
Kroksta Mössa. Perfekt då du åker skidor. Lagom tunt material. Stretch. En storlek.
Tipsa en vän 149,00 kr (inkl moms)
  Köp